Trouwambtenaar

mag ik jullie trouwen?
over liefde gesproken

Hoe ziet jullie ideale trouwceremonie eruit?

 

De ceremonie is het belangrijkste onderdeel van jullie bruiloft.  Het is het officiële gedeelte van jullie bruiloft waarbij de trouwambtenaar jullie wettelijk tot partners voor het leven verklaard. Vaak wordt er niet echt stil gestaan bij de trouwambtenaar en de keuze die je daarin hebt. Maar, zou het niet zonde zijn als alles perfect geregeld is, maar dat je ceremonie dan toch niet helemaal gaat zoals gewenst? Jullie hebben normaal gesproken één kennismakingsgesprek met de trouwambtenaar van de gemeente waar jullie trouwen. Maar, wat weet je eigenlijk van die persoon?  En nog belangrijker….. wat weet die persoon nu van jullie? Het is veel leuker als jullie trouwambtenaar net wat meer tijd met jullie doorbrengt om jullie te leren kennen en op die manier wat meer persoonlijke dingen over jullie weet te vertellen in hun speech.

Ook hier heb je keuze
Met de trouwceremonie zet je de toon voor de rest van jullie bruiloft. Wil je dat aan het toeval overlaten? Mijn advies is om je niet te beperken tot de trouwambtenaren die toevallig op het lijstje staan van de gemeente waar jullie trouwen. Maak de keuze voor de trouwambtenaar net zo belangrijk als die voor de andere trouwleveranciers. Vraag jezelf af, wat zoek je in een trouwambtenaar? Hoe ziet jouw ideale trouwceremonie eruit?

Ze nam ons alles uit handen. Ik hoefde alleen maar te genieten van deze mooie dag.

Het is absoluut een aanrader om Kirsten mee te laten denken over de invulling van de dag. Een bruiloft organiseren is ontzettend veel werk, vooral voor een perfectionist als ik. Het was dan ook echt ideaal dat Kirsten met ons meedacht. Het was bovendien heerlijk dat ze aanwezig was op de bruiloft zelf. Het leek voor ons dat alles als vanzelf verliep. Ze nam ons alles uit handen. Ik had er blind vertrouwen in dat alles helemaal georganiseerd werd zoals we met elkaar hadden besproken. Ik hoefde alleen maar te genieten van deze mooie dag.

M&G

Een echte topper op de achtergrond!

En wat hadden wij een topbruiloft! Het zag er prachtig uit en aan alles was gedacht. Met andere woorden: Kirsten is een echte topper op de achtergrond. Het was voor ons, dankzij al deze dingen die door haar achter de schermen geregeld waren, echt onze dag!

M&S

Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen.

Ze is sociaal, enthousiast, komt met originele ideeën en weet waar ze het over heeft. Ze daarbij het vermogen om zich heel goed aan te passen en snel te schakelen. Dat is superfijn. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en is daarmee aan de slag gegaan. Alles is verlopen zoals wij dat graag wilden. Wij zouden Kirsten dan ook echt aanraden als je trouwplannen hebt.

E&L

het Trouwkabinet staat klaar voor...

  • alle koppels die de liefde voor elkaar willen uitspreken ongeacht hun religie, afkomst of voorkeur (LGBT)
  • alle koppels die elkaar het ja-woord willen geven middels een wettelijk huwelijk
  • alle koppels die elkaar ceremonieel het jawoord willen geven, bijvoorbeeld naast het kerkelijk huwelijk of een gratis huwelijk
  • alle koppels die al getrouwd zijn en opnieuw  de liefde voor elkaar willen uitspreken (ook wel renewal of the vow/hergelofte genoemd)

Ga voor een trouwambtenaar die bij jullie past

Als zelfstandig trouwambtenaar van het Trouwkabinet sta ik voor een persoonlijke speech waarmee ik alle gasten meeneem in het liefdesverhaal van het bruidspaar. Het is jullie verhaal en het draait allemaal om die liefde voor elkaar en jullie dierbaren. Met alle zorg en aandacht  voor jullie liefdesverhaal schrijf ik een prachtige en unieke speech. Extra bijzonder en persoonlijk wordt het als jullie je liefdesverhaal kunnen vertellen in de vorm van een liefdesclip die je tijdens de ceremonie afspeelt. Het neemt je gasten helemaal mee in jullie verhaal en het is een prachtige herinnering voor later. De liefde zal van het scherm afspatten!

Een uniek verhaal

Mijn stijl kun je omschrijven als persoonlijk, warm en enthousiast. Ik creëer graag een goede en ontspannen sfeer waarbij iedereen, maar vooral het bruidspaar, zich fijn voelt. Hebben jullie specifieke wensen of ideeën, dan denk ik graag met jullie mee over de mogelijkheden om die zo mooi mogelijk in te passen. Met mijn ervaring als weddingplanner en oog voor detail zal ik zorgen dat het totaalplaatje klopt en zorg ik ervoor dat de ceremonie in goede banen wordt geleid. 

Geslaagd!
En natuurlijk is het fantastisch als mijn verhaal een lach en een traan teweeg kan brengen. Als iedereen aanwezig de liefde en aandacht heeft gevoeld, is het voor mij geslaagd!

 In één woord genieten!

 Ik voel me echt een bevoorrecht mens dat ik als trouwambtenaar jullie mag leren kennen en een inkijkje krijg in jullie levens en liefdesverhaal. Jullie houden van elkaar en waarderen jullie vrienden en familie enorm, alleen spreken we dat niet vaak uit. Als trouwambtenaar vind ik het mooi om dat soort dingen juist wel uit te spreken. En dat ik op die manier een beetje liefde mag helpen verspreiden. En als ik zie dat dat ontvangen wordt en het mensen blij maakt of emotioneert, geniet ik alleen nog maar meer!

Kirsten van Oudheusden-Hooijkaas

het Trouwkabinet

Vragen?

Denken jullie erover na om mij als jullie
trouwambtenaar te kiezen? Superleuk!

Als je gaat trouwen komen er best een hoop keuzes op je af.

Ik kan me dus ook voorstellen dat jullie wellicht nog vragen hebben voor mij. De antwoorden op veel gestelde vragen kun je hier vinden.

Maar,  stel jullie vragen ook gerust aan mij persoonlijk! Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met jullie op.

TROUWAMBTENAAR - PAKKETTEN

Mag ik jullie trouwen?
bruidspaar hand in hand man en vrouw ingezoomd op de handen

Your lovestory

Het Trouwkabinet staat voor een prachtige, onvergetelijke en vooral persoonlijke ceremonie. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jullie liefdesverhaal. Ik geniet van alle anekdotes en herinneringen en neem uitgebreid de tijd om jullie en jullie dierbaren te leren kennen. Natuurlijk hoor ik graag alle details over hoe jullie ideale ceremonie eruit ziet. Wat is nu een mooiere manier om de trouwceremonie uniek en persoonlijk te maken, dan door het afspelen van jullie eigen unieke liefdesclip? Neem jullie gasten mee in jullie liefdesverhaal. De liefde zal van het scherm afspatten! 

Dit pakket is inclusief:

♥ Uitgebreide kennismaking
met het bruidspaar
♥ Kennismakingsgesprekken
met de getuigen
♥ Contact met overige belangrijkste familie en vrienden
♥ Voorbereiden van liefdesclip
♥ Filmen op locatie voor de liefdesclip
♥ Schrijven van een unieke en persoonlijke speech
♥ 
Contact met de gemeente en
de trouw locatie
♥ 
Montage van de liefdesclip
♥ Voorbereidingsgesprek met het bruidspaar en ceremoniemeester
♥ Laatste check met de trouw locatie
♥ Mooie en onvergetelijke ceremonie
incl. liefdesclip (+/- 2 minuten)
♥ Alle benodigde apparatuur voor het afspelen van de clip
♥ Liefdesclip op USB
♥ Nagesprek
€ 1395,00 (exclusief gemeentelijke leges)

jawoord, kussen, getrouwd, trouwceremonie

I do

Als jullie trouwambtenaar geniet ik ervan om me helemaal onder te dompelen in jullie liefdesverhaal. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om jullie en de belangrijke mensen in jullie leven te leren kennen. Samen bespreken we wat jullie wensen zijn en hoe de ceremonie er in detail uit zal komen te zien. Met al deze mooie verhalen en ontmoetingen op zak, ga ik aan de slag met jullie unieke liefdesspeech. Jullie hoeven alleen nog maar te genieten en met veel plezier uit te kijken naar wat komen gaat. Het belooft een prachtige ceremonie te worden. Precies zoals jullie willen!

Dit pakket is inclusief:

♥ Uitgebreide kennismaking
met het bruidspaar
♥ 
Kennismakingsgesprekken
met de getuigen
♥ Contact met overige belangrijkste vrienden en familie
♥ Schrijven van een unieke en persoonlijke speech
♥ Contact met de gemeente en
de trouw locatie
Voorbereidingsgesprek met het bruidspaar en ceremoniemeester
♥ Laatste check met de trouw locatie
♥ Mooie en onvergetelijke ceremonie
die bij jullie past
Nagesprek
€ 895,00 (exclusief gemeentelijke leges)

Dit pakket is exclusief de liefdesclip

bruid met trouwringen in haar hand

Renewal of the vow

Oftewel hertrouwen of ceremonieel trouwen. Jullie gaan nogmaals heel bewust de liefde voor elkaar uitspreken. Opnieuw ja zeggen tegen je geliefde is echt een heel mooi iets. Die liefde is dan ook echt waar het om gaat tijdens deze ceremonie. Er zijn geen regels of wetten aan verbonden, dus een ceremonieel huwelijk kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Jullie hebben samen al zoveel mooie herinneringen gemaakt. Als jullie trouwambtenaar, vind ik het fantastisch om met een prachtige en persoonlijke speech er een nieuwe herinnering bij te maken. 

Dit pakket is inclusief:

♥ Uitgebreide kennismaking
met het bruidspaar
♥ 
Kennismakingsgesprekken
met de getuigen
♥ Contact met overige belangrijkste vrienden en familie
♥ Schrijven van een unieke en persoonlijke speech
♥ Contact met de gemeente en
de trouw locatie
Voorbereidingsgesprek met het koppel en eventuele ceremoniemeester
♥ Laatste check met de trouw locatie
♥ Mooie en onvergetelijke ceremonie
die bij jullie past
♥ Nagesprek
€ 895,00 

Dit pakket is exclusief de liefdesclip