Over mij

Stilstaan bij de liefde
het trouwkabinet

Vier de liefde!

 

Ik geloof dat liefde voor iedereen is weggelegd. En een droombruiloft ook. Het Trouwkabinet is er voor alle koppels die hun liefde voor elkaar willen gaan uitspreken.  Voor aanstaande bruidsparen in de vorm van een bruiloft, maar ook voor koppels die graag opnieuw hun jawoord willen geven. Ik help jullie met het realiseren van een onvergetelijke ceremonie en/of jullie droombruiloft. Vier de liefde!

Ik haal alles uit de kast
Het lijkt wellicht een hele gewone en commerciële quote. Maar, eigenlijk is dit letterlijk waar het Trouwkabinet voor staat. Ik ben perfectionistisch en hou niet van half werk. Daarnaast ben ik iemand die tot in detail iets moois en bijzonders wil neerzetten. Ik heb een passie voor organiseren, presenteren en verbinden. Gedurende mijn hele carrière zocht ik naast mijn functie ook altijd alle andere mogelijkheden op waarbij ik deze talenten kon inzetten. Zo organiseerde ik vele trainingen, feestjes en evenementen, groot en klein.

Volg je hart…
Gedurende mijn loopbaan heb ik het merendeel gewerkt voor een grote multinational. Ik heb veel geleerd, ben enorm gegroeid, heb mooie mensen ontmoet, mooie herinneringen gemaakt en verdiende een prima salaris. Maar die ondernemerskriebels waren er altijd en waren niet van plan weg te gaan. De drang om iets met mijn talenten en passie te doen is te sterk. Toen de zoveelste reorganisatie voor de deur stond voelde ik aan alles dat het tijd voor mij was om mijn hart te volgen. Na meerdere malen ceremoniemeester en weddingplanner te zijn geweest voor bevriende bruidsparen heb ik een opleiding tot trouwambtenaar gevolgd. Daarnaast heb ik deelgenomen aan een ondernemersproject waarbij ik intensieve 1:1 coaching heb genoten in mijn vakgebied. Het Trouwkabinet stond!

kirsten van het trouwkabinet met bruidsboeket in haar hand

Meer dan een mooie bruiloft
Met het Trouwkabinet gaat het voor mij niet alleen om het organiseren van een prachtige bruiloft voor het bruidspaar. Het gaat verder dan dat. Ik vind het een mooie gedachte dat mensen bewust stilstaan bij de liefde voor elkaar en hun naasten. Dat alle aanwezigen de waan van de dag achter zich kunnen laten. Met volle focus en zonder stress kunnen genieten van de echte belangrijke dingen in het leven. Dat alle aanwezigen op de bruiloft stuk voor stuk allemaal die liefde voelen. Er is voor mij niets mooiers dan op deze manier een stukje te kunnen bijdragen aan liefde en het maken van mooie nieuwe herinneringen!

Kirsten

het Trouwkabinet

Over liefde gesproken

Leuk om jullie te ontmoeten!

Plan een afspraak in

Plan zelf een vrijblijvend kennismakingsgesprek in wanneer het jullie het beste uitkomt

Waar spreken we af?

Ik kom graag bij jullie thuis kennismaken, maar dat kan natuurlijk ook online als dat jullie voorkeur heeft.

Liefde op het eerste gezicht

Het begint met een wederzijdse klik. Als jullie de klik met mij hebben gevoeld,
kunnen we aan de slag!