Stil staan bij de liefde
het trouwkabinet

Vier de liefde!

 Ik geloof dat liefde voor iedereen is weggelegd. En een droombruiloft ook. Het Trouwkabinet is er voor alle koppels die hun liefde naar elkaar willen uitspreken. Voor aanstaande bruidsparen in de vorm van een prachtige en persoonlijke bruiloft om nooit te vergeten, met een wettelijk of ceremonieel huwelijk, maar ook voor koppels die graag opnieuw hun jawoord willen geven. Kortom, ik help jullie met het realiseren van een onvergetelijke ceremonie en/of jullie droombruiloft. Vier de liefde!

Ik haal alles uit de kast
Het lijkt wellicht een hele gewone en commerciële quote. Maar, eigenlijk is dit letterlijk waar het Trouwkabinet voor staat. Ik ben perfectionistisch en hou niet van half werk. Daarnaast ben ik iemand die tot in detail iets moois en bijzonders wil neerzetten. Ik heb een passie voor organiseren, presenteren en mensen bij elkaar brengen en verbinden. Gedurende mijn hele carrière zocht ik naast mijn functie ook altijd alle andere mogelijkheden op zodat ik deze talenten kon inzetten. Zo gaf ik presentaties en trainingen en organiseerde ik feesten en evenementen, groot en klein.

Volg je hart…
Gedurende mijn loopbaan heb ik het merendeel gewerkt voor een grote multinational. Ik heb veel geleerd, ben enorm gegroeid, heb mooie mensen ontmoet, mooie herinneringen gemaakt en verdiende daarmee een prima salaris. Maar die ondernemerskriebels waren er al langere tijd en waren niet van plan weg te gaan. De drang om iets met mijn talenten en passie te doen was te sterk. Toen de zoveelste reorganisatie voor de deur stond voelde ik aan alles dat het tijd voor mij was om mijn hart te volgen. Na meerdere malen ceremoniemeester en weddingplanner te zijn geweest voor bevriende bruidsparen heb ik een opleiding tot trouwambtenaar gevolgd. Daarnaast heb ik deelgenomen aan een ondernemersproject waarbij ik intensieve 1:1 coaching heb genoten van een trouwambtenaar. Het Trouwkabinet stond!

Kirsten het Trouwkabinet

Meer dan een mooie bruiloft
Met het Trouwkabinet gaat het voor mij niet alleen om het organiseren van een prachtige bruiloft of het geven van een mooie persoonlijke speech voor het bruidspaar. Ik vind het een mooie gedachte dat mensen bewust stilstaan bij de liefde voor elkaar en hun dierbaren. Het is mijn missie dat alle aanwezigen de waan van de dag achter zich kunnen laten en met volle focus en zonder stress oprecht kunnen genieten van de echte belangrijke dingen in het leven. Niets mooiers als alle aanwezigen op de bruiloft ook in die liefdesbubbel worden getrokken en die liefde voelen. Heel bijzonder om op deze manier een beetje liefde te kunnen verspreiden en bij te kunnen dragen aan nieuwe onvergetelijke herinneringen!

En op de vraag of ik zelf getrouwd ben, is het antwoord natuurlijk ja! Ik ben op 21 mei 2014 getrouwd, op de dag dat mijn man en ik exact 10 jaar samen waren. Het was een dag om nooit meer te vergeten…

Kirsten

het Trouwkabinet

Over liefde gesproken

Leuk om jullie te ontmoeten!

Plan een afspraak in

Plan zelf een vrijblijvend kennismakingsgesprek in wanneer het jullie het beste uitkomt

Waar spreken we af?

Ik kom graag bij jullie thuis kennismaken, maar dat kan natuurlijk ook online als dat jullie voorkeur heeft.

Liefde op het eerste gezicht

Het begint met een wederzijdse klik. Als jullie de klik met mij hebben gevoeld,
kunnen we aan de slag!