Jullie droombruiloft is mijn missie
de wens van ieder bruidspaar

Een bruiloft zonder zorgen en zonder stress

Ieder bruidspaar wil het… een bruiloft die van het begin tot het einde op rolletjes loopt.
Een bruiloft met een goede sfeer en prachtige styling. Waar alles aan klopt en waar iedereen met veel liefde aan terug denkt. Een droombruiloft dus.

Je wilt dat jullie zowel in de aanloop naar, als op de bruiloft zelf, alleen maar aan het genieten zijn. Zonder zorgen en zonder stress. En dat jullie niet tot op de dag van de bruiloft zelf, bezig zijn met alle details van de dag. Helaas is dit niet altijd de werkelijkheid.  

Kiezen voor zorgeloos genieten
Bruidsparen die professionele hulp inschakelen hebben die beleving van zo’n zorgeloze droombruiloft wél. Zij maken de keuze om de gehele of gedeeltelijke organisatie in handen te leggen van een weddingplanner. Het geeft jullie rust en jullie kunnen maximaal genieten van deze bijzondere periode. Wil jij dat ook? Door te kiezen voor mij als jullie ceremoniemeester kunnen ook jullie dierbaren genieten van jullie mooiste dag.

Jullie eigen stijl vinden
Ieder begin is moeilijk, dat zeggen ze niet voor niets. Het uitvinden en creëren van een stijl, jullie stijl… Dat is één van de moeilijkste dingen. Als dat eenmaal duidelijk is, is het tijd voor de volgende stap. Om de juiste keuzes te kunnen maken, wil je zeker weten dat jullie van alle trends en mogelijkheden op de hoogte zijn. En de leukste ideeën die het beste bij jullie passen, wil je op een eigen manier laten terugkomen op jullie bruiloft. Het moet persoonlijk en eigen worden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Hoe pak je dat aan? 

Voorpret of stress?

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveelheid tijd die het kost om een bruiloft te organiseren. Er is zoveel te regelen. Waar halen jullie de tijd vandaan om alle mogelijkheden te bekijken? Lukt het jullie vervolgens, om alles zo uit te kiezen dat het ook nog eens perfect in jullie stijl past? En dat elke keuze die jullie maken helemaal tot zijn recht komt op de bruiloft zelf? 

Je kunt écht het verschil maken met al dit soort details. Maar, om dit allemaal te bedenken en te regelen kost gewoon heel veel tijd en energie. Door de organisatie van jullie bruiloft geheel in eigen handen te houden, is de kans groter dat er van voorpret niet echt meer te spreken valt.

Laat het maar aan mij over

Heel herkenbaar! Ik ken deze zoektocht en stress en weet exact wat er moet gebeuren en wat de valkuilen zijn. Ik help jullie graag met de planning en organisatie, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van de voorbereidingen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik graag alles over jullie liefdesverhaal. Ik ga jullie precies vertellen welke eerste stappen we kunnen zetten op weg naar die droombruiloft.

“Jullie droombruiloft is mijn missie!”

Mijn werkwijze

 

 • Welkomstgesprek
  Uitgebreid kennismaken en doorspreken van jullie wensen, budget, de datum, het plan van aanpak en alle overige details.
 • Inspiratiesessie
  Samen gaan we aan de slag met jullie moodboard om te ontdekken wat bij jullie past. We zetten hiermee de eerste stappen naar  jullie trouwstijl en thema.
 • Locatie voorstel
  Naar aanleiding van jullie wensen en het moodboard ga ik op zoek naar de ideale locatie en maak ik een voorstel voor jullie bruiloft.
 • Locaties bezoeken
  Met jullie favoriete locaties plan ik een afspraak in en gaan we samen deze locaties bezichtigen.
 • Vastleggen locatie
  Nadat jullie je keuze hebben gemaakt zal ik namens jullie de onderhandeling met de locatie voeren. De datum is nu ook  vastgelegd.
 • Uitwerken van jullie stijl
  Met de locatie en de mogelijkheden ervan in het achterhoofd ga ik, op basis van jullie wensen, de huisstijl en jullie thema tot in detail uitwerken. Ik zal regelmatig met ideeën en suggesties bij jullie terugkomen.
 • De perfecte leveranciers
  Als jullie enthousiast zijn over de ideeën,  ga ik aan de slag met het benaderen van alle goede en geschikte leveranciers voor jullie droombruiloft.
 • Onderhandelingen
  Als jullie net zo enthousiast zijn geworden over de leveranciers als ik, bespreek ik jullie wensen en voer ik namens jullie alle onderhandelingen.
 • Voorbereidingsgesprek 
  Er zijn nu echt al heel veel keuzes gemaakt. Jullie bruiloft krijgt steeds meer vorm. Samen spreken we alle details door en hoor ik graag hoe jullie willen dat de dag zelf zal verlopen.
 • Draaiboek 
  Wie doet wat en wanneer? Als jullie ceremoniemeester stel ik een draaiboek op voor de bruiloft. Ik kom graag bij jullie langs om dit door te nemen met elkaar. Met de bruiloft zo dichtbij, geeft deze stap jullie rust!
 • Laatste check
  Vlak voor de bruiloft doe ik een laatste check met alle leveranciers. En, heel belangrijk, ik bespreek het draaiboek met de locatie. We zijn er klaar voor!
 • Ceremoniemeester
  Als jullie ceremoniemeester ben ik van alle details op de hoogte. Op jullie bruiloft zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt en blijft lopen. Tevens zorg ik ervoor dat jullie gasten een warm welkom krijgen en het ze aan niets ontbreekt.

De hierboven beschreven werkwijze is van toepassing op het pakket “Just say yes!”. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende pakketten.

We hadden een topbruiloft!

Kirsten heeft een enorm inlevingsgevoel. Ze komt met hele goede ideeën om de juiste sfeer te zetten. Zij was perfect in staat om onze ideeën uit te werken, aan te vullen en dat om te zetten naar hoe wij het die dag voor ogen hadden. 

En wat hadden wij een topbruiloft! Het zag er prachtig uit en aan alles was gedacht. Met andere woorden: Kirsten is een echte topper op de achtergrond. Het was voor ons, dankzij al deze dingen die door haar achter de schermen geregeld waren, echt onze dag!

S&M

Over liefde gesproken

Leuk om jullie te ontmoeten!

Plan een afspraak in

Plan zelf een vrijblijvend kennismakingsgesprek in wanneer het jullie het beste uitkomt

Waar spreken we af?

Ik kom graag bij jullie thuis kennismaken, maar dat kan natuurlijk ook online als dat jullie voorkeur heeft.

Liefde op het eerste gezicht

Het begint met een wederzijdse klik.
Als jullie de klik met mij hebben gevoeld, kunnen we aan de slag!

BEGIN MET ORGANISEREN

Zet de eerste stappen naar jullie droombruiloft
verlovingsring, aanzoek

Het aanzoek

Wow wat leuk! Je gaat de liefde van je leven een aanzoek doen. Dat is echt heel bijzonder. Vooral als het een complete verrassing is. Samen met jou ga ik aan de slag om in het geheim het aanzoek voor te bereiden. Eerst wil ik alles horen over jullie liefdesverhaal en wat je wensen en ideeën zijn. Op zoek naar een mooie locatie of juist terug naar die ene plek? Ik maak het perfecte plan. En met de juiste details en styling, wordt het een onvergetelijk moment. Zulke mooie geheimen zijn toch echt de allerleukste!

Dit pakket is inclusief:

♥ Geheime kennismaking
(online of op locatie)
♥ Uitwerken van het plan van aanzoek
♥ Locatie bezoek, voorstel en
vastleggen van een locatie
♥ Styling van het aanzoek
€ 295,00*

*Exclusief bloemen, locatiehuur (indien van toepassing) en stylingmateriaal

moodboard inspiratiesessie

Moodboard inspiratiesessie

De eerste belangrijke stap naar de organisatie van jullie bruiloft is een moodboard. Zijn jullie op zoek naar inspiratie of komen jullie er samen niet uit wat het beste bij jullie past? Maak dan hieronder een afspraak voor een moodboard inspiratiegesprek. Samen ontdekken we wat jullie wensen zijn en wat er bij jullie past. Vervolgens ga ik aan de slag met jullie persoonlijke online moodboard. En dit moodboard wordt hét uitgangspunt waar jullie verdere keuzes voor de bruiloft op baseren.

Dit pakket is inclusief:

♥ Kennismakingsgesprek
♥ Moodboard inspiratiesessie
(online videogesprek +/- 1,5 uur)
♥ Online moodboard (binnen 1 week)
♥ Nagesprek voor verdere vragen en tips
€ 225,00 

Indien jullie later besluiten het pakket I love you of Just say yes! te kiezen, krijgen jullie deze moodboard inspiratiesessie gratis.

cover workazine

Workazine 'In 10 stappen naar jullie droombruiloft"

Gaan jullie trouwen? En wil je zelf aan de slag met de organisatie van jullie bruiloft? Het workazine ‘In 10 stappen naar jullie droombruiloft”  is een mooi en praktisch magazine en werkboek in één. Het workazine helpt je om op een stressvrije manier aan de slag te gaan met de organisatie van jullie bruiloft. Alle onderwerpen komen aan bod om er een fantastische bruiloft van te maken zoals jullie trouwstijl, de datum, het budget, de gastenlijst, de zoektocht naar jullie droomlocatie, de jurk, alle leveranciers en het draaiboek. Zo weet je exact wat er moet gebeuren en waar jullie aan moeten denken. Op de diverse invulsheets is genoeg ruimte voor al jullie notities en afspraken én hou je inzicht in de kosten. Het workazine is jullie steun en toeverlaat in deze leuke, maar hectische periode van voorbereiden op jullie bruiloft. Kortom dé lifesaver voor alle aanstaande bruidsparen.

Het werkboek bevat:

♥ Het stappenplan “In 10 stappen naar jullie droombruiloft”
♥ Moodboard
♥ Boordevol tips en inspiratie
♥ Uitgebreide toelichting per stap
♥ Trouwquiz, ontdek wat voor soort bruiloft bij jullie past
♥ Diverse invulsheets
♥ Genoeg ruimte voor jullie aantekeningen
€ 32,95 incl. btw, excl verzendkosten

Tip! Ook leuk om cadeau te geven!

 

WEDDINGPLANNER - PAKKETTEN

Jullie bruiloft is bij mij in goede handen!
bruidsboeket, bruidsbloeen, pioenroos

Just say yes!

Jullie droombruiloft, maar dan zonder stress. Je wilt een bruiloft waar alles aan klopt, niks aan het toeval is overgelaten en waar alles soepel verloopt. Maar bovenal wil je, dat naast jullie gasten, jullie ook echt kunnen genieten van jullie mooiste dag. Het zijn de kleine details die het doen. Het Trouwkabinet haalt alles uit de kast en gaat net dat stapje verder om jullie bruiloft tot een droombruiloft te maken. Ik neem de gehele organisatie op me en jullie bepalen zelf hoe betrokken jullie willen zijn. We doorlopen alle stappen, en aan elk detail wordt gedacht. Ik hou het overzicht en ga met jullie wensen aan de slag. Zo zorg ik ervoor dat jullie echt kunnen genieten van alles en iedereen om jullie heen. Op jullie bruiloft én tijdens de voorbereidingen!

Dit pakket is inclusief:

♥ Maximale voorpret
♥ Uitgebreide kennismakingsgesprekken
♥ Geen max. aantal contact momenten
♥ Moodboard inspiratiesessie
♥ Budgetbewaking
♥ Locatie voorstel
♥ Locatie bezoek
♥ Onderhandelingen met de locatie(s)
♥ Vastleggen van de locatie(s)
♥ Trouwplan uitgewerkt in jullie stijl
♥ Leveranciersgesprekken
♥ Leveranciers voorstel
♥ Onderhandelingen met de leverancier(s)
♥ Vastleggen van de leverancier(s)
♥ Voorbereidingsgesprek bruiloft
♥ Gedetailleerd draaiboek
♥ Doorloop draaiboek met bruidspaar
♥ Laatste check met locatie(s)
♥ Laatste check met leverancier(s)
♥ Ceremoniemeester op de grote dag zelf
♥ Nagesprek
Prijs is op aanvraag ivm maatwerk en vanaf € 3.750,- 

Heb je interesse in het pakket ‘Just say yes!’? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook een pakket naar eigen invulling behoort tot de mogelijkheden.

bruidspaar tijdens ceremonie

I love you

Genieten maar! Je wilt een bruiloft waar alles klopt en dat overal goed is over nagedacht. Goede voorbereidingen zijn het halve werk zeggen ze altijd. In dit geval wel ietsje meer. Want, die goede voorbereidingen gaan jullie én jullie gasten zeker weten terugzien. Het organiseren van een bruiloft heeft heel wat voeten in de aarde. Je wilt nou juist zo graag samen genieten van alle voorpret. Dus met zoveel te regelen en te kiezen is het heel fijn en om professionele hulp in te schakelen. Het Trouwkabinet haalt alles uit de kast om jullie bruiloft tot een droombruiloft te maken. Ik neem jullie al het werk uit handen tot het moment dat de leukste en beste leveranciers geregeld zijn. En dan zijn jullie aan zet voor de laatste loodjes!

Dit pakket is inclusief:

♥ Uitgebreide kennismakingsgesprekken
♥ Geen max. aantal contact momenten
♥ Moodboard inspiratiesessie
♥ Budgetbewaking
♥ Locatie voorstel
♥ Locatie bezoek
♥ Onderhandelingen met de locatie(s)
♥ Vastleggen van de locatie(s)
♥ Trouwplan uitgewerkt in jullie stijl
♥ Leveranciers voorstel
♥ Leveranciersgesprekken
♥ Onderhandelingen met de leverancier(s)
♥ Vastleggen van de leverancier(s)
♥ Nagesprek
Prijs is op aanvraag ivm maatwerk.

Heb je interesse in het pakket ‘I love you’? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook een pakket naar eigen invulling behoort tot de mogelijkheden.

Wedding bells

Jullie houden graag zelf de touwtjes in handen, maar willen wel graag professionele hulp inroepen in de aanloop naar jullie droombruiloft. De trouw locatie uitkiezen is één van de belangrijkste en moeilijkste keuzes tijdens de voorbereidingen. Het bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer en stijl van jullie bruiloft. Nadat we samen onderzocht hebben wat jullie voor ogen hebben, ga ik voor jullie op zoek om die droom locatie te vinden! Ik maak een voorstel en als jullie net zo enthousiast zijn gaan we op locatie bezoek. Eenmaal gevonden, doe ik de onderhandelingen en staat de trouwdatum dan ook echt vast. Met de locatie als uitgangspunt kunnen jullie zelf aan de slag met de verdere invulling. De basis staat!

Dit pakket is inclusief:

♥ Uitgebreide kennismakingsgesprekken
♥ Geen max. aantal contact momenten
♥ Locatie voorstel
♥ Locatie bezoek
♥ Onderhandelingen met de locatie(s)
♥ Vastleggen van de locatie(s)
♥ Nagesprek
Prijs is op aanvraag ivm maatwerk.

Heb je interesse in het pakket ‘Wedding bells’? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook een pakket naar eigen invulling behoort tot de mogelijkheden.

Kirsten heeft heel goed geluisterd naar onze wensen.

Ze is sociaal, enthousiast, komt met originele ideeën en weet waar ze het over heeft. Ze daarbij het vermogen om zich heel goed aan te passen en snel te schakelen. Dat is superfijn. Kirsten heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en is daarmee aan de slag gegaan. Alles is verlopen zoals wij dat graag wilden. Wij zouden het Trouwkabinet dan ook echt aanraden als je trouwplannen hebt.

E&L

Vragen?

Denken jullie erover na om mij als jullie
weddingplanner te kiezen? Superleuk!

Als je gaat trouwen komen er best wat keuzes op je af.
Ik kan me dus ook voorstellen dat jullie wellicht nog vragen hebben voor mij. De antwoorden op veel gestelde vragen kun je hier vinden.

Maar,  stel jullie vragen ook gerust aan mij persoonlijk! Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met jullie op.