FAQ

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen aan het Trouwkabinet.
Heb jij een andere vraag? Stel hem gerust persoonlijk aan mij persoonlijk of vul het contactformulier in via de contactpagina.

1. Trouwen en Corona? Wat is er mogelijk?

De aanwezigheid van het covid-19 virus zorgt ervoor dat bruiloften wel doorgang vinden. Maar alleen, mits er aan de regels kan worden voldaan. En wat die regels zijn dat afhankelijk van welke regels er op dat moment van kracht zijn .
In de praktijk houdt het tot nu toe in dat het gezelschap kleiner moet zijn en
dat er vaak beperkte of geen mogelijkheden zijn tot het houden van een diner, feest of receptie. Betekent dit dat een bruiloft helemaal onmogelijk is? Nee zeker niet, want als dit bij jullie past, kan een intiem huwelijk ook supermooi zijn. Lees in dit blog verder over trouwen en corona en wat je nu kunt doen.

2. Wat biedt het Trouwkabinet exact voor diensten?

Ik ben een zelfstandig trouwambtenaar en een weddingplanner. Als trouwambtenaar begeleidt ik officiële trouwceremonies maar ook onofficiële ceremoniële bruiloften zoals bijvoorbeeld bij een renewal of the vow of na het gratis trouwe moment bij de gemeente.
En als weddingplanner help ik jullie bruiloft tot een droombruiloft te maken. Voor meer informatie over de verschillende pakketten, verwijs ik je naar de betreffende pagina’s trouwambtenaar en weddingplanner.

3. Kan ik ergens reviews lezen?

Jazeker! Je kunt meerdere reviews van trouwkoppels vinden onder het kopje diensten op mijn website www.hettrouwkabinet.nl

4. Reis je ook mee naar het buitenland?

Ja hoor dat doe ik graag! Als jullie trouwplannen in het buitenland hebben, zal ik met een collega weddingplanner in het betreffende land een samenwerking aangaan. Dit in verband met de lokale wetten en regelgeving, taal en kennis van de lokale leveranciers. Ik blijf jullie eerste aanspreekpunt en zal alles aansturen.  Dit zorgt ervoor dat het jullie als bruidspaar verzekerd zijn van de kwaliteit en de persoonlijke service en het contact waar het Trouwkabinet voor staat. 

5. Wat kost een gemiddelde bruiloft? Wat is het gemiddelde budget van bruiloften waar je mee werkt?

Een gemiddelde bruiloft in Nederland kost tussen de € 15.000,-  en € 20.000,- exclusief huwelijksreis. In mijn beleving is dat gemiddelde wel aardig correct. Maar, het is natuurlijk wel heel erg afhankelijk van je wensen en keuzes. Groot of klein budget. Jullie droombruiloft is mijn missie.

6. Zijn er nog verborgen/extra kosten?

De voornaamste zijn:
Reiskosten: á € 0,19/km. Deze kosten zijn enkel van toepassing bij locatie bezoeken en afhankelijk van de locatie. 
Parkeerkosten: Deze kosten zijn enkel van toepassing bij locatie bezoeken en afhankelijk van de locatie.
Kosten hotelkamer: indien jullie bruiloft op meer dan 20 km is vanaf de vestigingsplaats van het Trouwkabinet, bestaat er de mogelijkheid dat ik (in overleg met jullie) een hotelkamer boeken dichtbij de trouw locatie(s)
Allen zoals ook vermeld in de Algemene Verkoopvoorwaarden

7. Hoeveel bruiloften begeleid je tegelijkertijd?

Het Trouwkabinet staat voor persoonlijke service en kwaliteit. Om die reden begeleid ik maar 1 huwelijk per dag en probeer ik de dagen eromheen voorafgaand aan jullie huwelijk ook geheel vrij te houden. Het kan zijn dat ik met de organisatie van meerdere huwelijken tegelijkertijd bezig ben, maar de keuze om een klant aan te nemen is altijd weloverwogen en zal nooit ten koste van een ander koppel gaan.

8. Heb je personeel?

Voor bruiloften waar ik of het bruidspaar dat nodig acht, zal ik personele ondersteuning inzetten om mij bij te staan in de laatste voorbereidingen op jullie bruiloft.  En in (de meeste) noodgevallen is er een vervanger beschikbaar.

9. Hoe verloopt de betaling?

Bij de organisatie van de meeste aangeboden diensten (zowel in binnen- als in buitenland), wordt het overeengekomen bedrag in 2 delen gefactureerd. 50% bij het tot stand komen van de overeenkomst en 50% de week voor de geplande ceremonie. Voor het pakket ‘Het aanzoek” en de moodboard inspiratiesessie wordt het bedrag direct volledig gefactureerd. Zoals ook genoemd in de algemene voorwaarden.

10. Hoe vaak spreken we af?

Het Trouwkabinet staat voor persoonlijke sevice en kwaliteit. Om die reden werk ik niet met een maximaal aantal contact momenten. Het minimale aantal contact momenten hangt af van het gekozen pakket. Als jullie een vraag of een idee hebben, kunnen jullie mij altijd contacteren. En andersom geldt dat ook voor mij. Samen op weg naar jullie mooiste momenten!

11. Wij willen net iets anders dan de pakketten zoals genoemd op de website. Is dat mogelijk?

Ja natuurlijk is dat mogelijk. Geen enkel koppel en geen enkele bruiloft is hetzelfde. Ik denk graag met jullie mee hoe ik jullie wensen in vervulling kan laten gaan. Je kunt contact opnemen per telefoon, email of plan hier zelf een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.