FAQ

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen aan het Trouwkabinet.
Heb jij een andere vraag? Stel hem gerust persoonlijk aan mij persoonlijk of vul het contactformulier in via de contactpagina.

1. Wat biedt het Trouwkabinet exact voor diensten?

 Ik ben een zelfstandig trouwambtenaar en een weddingplanner. Als trouwambtenaar begeleidt ik officiële wettelijke trouwceremonies maar ook ceremoniële bruiloften zoals bijvoorbeeld bij een renewal of the vow of op julie bruiloft die plaatsvind op een ander moment/dag voor of na het gratis trouwmoment bij de gemeente.


Als weddingplanner help ik jullie bruiloft tot een droombruiloft te maken. Voor meer informatie over de verschillende pakketten, verwijs ik je naar de betreffende pagina’s trouwambtenaar en weddingplanner. Uiteraard bied ik ook maatwerk aan naar behoefte van jullie als bruidspaar. Daarnaast help ik jullie ook graag bij het plannen van een aanzoek of het vinden van jullie trouwstijl tijdens een moodboard inspiratiesessie.

2. Kan ik ergens reviews lezen?

Jazeker! Je kunt meerdere reviews van trouwkoppels vinden onder het kopje diensten op mijn website www.hettrouwkabinet.nl en via google

3. Reis je ook mee naar het buitenland?

Ja hoor dat doe ik heel graag zelfs! Als jullie trouwplannen in het buitenland hebben, zal ik met een collega weddingplanner in het betreffende land een samenwerking aangaan. Dit in verband met de lokale wetten en regelgeving, taal en kennis van de lokale leveranciers. Ik blijf jullie eerste aanspreekpunt en zal alles aansturen.  Dit zorgt ervoor dat het jullie als bruidspaar verzekerd zijn van de kwaliteit en de persoonlijke service en het contact waar het Trouwkabinet voor staat. 

4. Wat kost een gemiddelde bruiloft? Wat is het gemiddelde budget van bruiloften waar je mee werkt?

Een gemiddelde bruiloft in Nederland kost tussen de € 15.000,-  en € 25.000,- exclusief huwelijksreis. In mijn beleving is dat gemiddelde wel aardig correct. Maar, het is natuurlijk wel heel erg afhankelijk van je wensen en keuzes. Groot of klein budget. Jullie droombruiloft is mijn missie.

5. Zijn er nog verborgen/extra kosten?

De voornaamste zijn:
Reiskosten: á € 0,19/km. Deze kosten zijn enkel van toepassing bij locatie bezoeken (kosten afhankelijk van afstand naar locatie vanuit Schoonhoven gemeten) en eventuele extra afspraken dan met jullie overeengekomen met jullie als bruidspaar of leveranciers
Parkeerkosten: Deze kosten zijn enkel van toepassing bij locatie bezoeken en bezoeken aan huis en afhankelijk van tarieven op locatie.
Kosten overnachting: indien jullie bruiloft op meer dan 20 km is vanaf de vestigingsplaats van het Trouwkabinet, bestaat er de mogelijkheid dat ik (in overleg met jullie) een hotelkamer boek dichtbij de trouw locatie(s) zodat ik qua planning voldoende tijd heb om eea klaar te zetten en voor te bereiden.

Alle kosten zijn zoals ook vermeld in de Algemene Verkoopvoorwaarden

7. Hoeveel bruiloften begeleid je tegelijkertijd?

Het Trouwkabinet staat voor persoonlijke service en kwaliteit. Om die reden begeleid ik maar 1 huwelijk per dag en probeer ik de dagen eromheen voorafgaand aan jullie huwelijk ook geheel vrij te houden. Het kan zijn dat ik met de organisatie van meerdere huwelijken tegelijkertijd bezig ben, maar de keuze om een klant aan te nemen is altijd weloverwogen en zal nooit ten koste van een ander koppel gaan.

7. Heb je personeel?

Voor bruiloften waar ik of het bruidspaar dat nodig acht, zal ik personele ondersteuning inzetten om mij bij te staan in de laatste voorbereidingen op jullie bruiloft.  Dit is altijd een weloverwogen keuze en zal altijd besproken worden. In (de meeste) onverhoopte noodgevallen is er iemand beschikbaar die mijn werkzaamheden kan overnemen/oppakken.

8. Hoe verloopt de betaling?

Bij de organisatie van de meeste aangeboden diensten (zowel in binnen- als in buitenland), wordt het overeengekomen bedrag in 2 delen gefactureerd. 50% bij het tot stand komen van de overeenkomst en 50% in de week voor de trouwdatum. Voor het pakket ‘Het aanzoek” en de moodboard inspiratiesessie wordt het bedrag direct volledig gefactureerd. Betalingsvoorwaarden zijn zoals ook genoemd in de algemene voorwaarden.

9. Hoe vaak spreken we af?

Het Trouwkabinet staat voor persoonlijke sevice en kwaliteit. Om die reden werk ik niet perse met een maximaal aantal contact momenten mits dit binnen redelijke aantallen blijft. Het minimale aantal contact momenten hangt af van het gekozen pakket. Als jullie een vraag of een idee hebben, kunnen jullie mij altijd contacteren. En andersom geldt dat ook voor mij. Samen op weg naar jullie mooiste momenten!

10. Wij willen net iets anders dan de pakketten zoals genoemd op de website. Is dat mogelijk?

Ja natuurlijk is dat mogelijk. Geen enkel koppel en geen enkele bruiloft is hetzelfde. Ik denk graag met jullie mee hoe ik jullie wensen in vervulling kan laten gaan. Je kunt contact opnemen per telefoon, email of plan hier zelf een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.